Profitul Peugeot Citroen creşte cu 21,9%

PSA Peugeot Citroen a înregistrat un profit operaţional de 842 milioane euro în primul semestru, în condiţii comparabile, valoare mai mare cu 21,9% faţă de perioada similară din 2006, transmite Reuters.

Profitul Peugeot Citroen creşte cu 21,9% Profitul Peugeot Citroen creşte cu 21,9%
Veniturile grupului au avansat cu 5,9%, la 30,8 miliarde de euro, pe fondul creşterii vânzărilor. Cota deţinută de companie pe piaţa europeană a urcat la 14,2%, de la 14% în primele şase luni ale anului trecut.

"Acestea indică începutul unei relansări, cu o creştere a marjei operaţionale, determinată, în principal, de divizia de automobile, de scăderea costurilor, îmbunătăţirea mai rapidă a calităţii şi lansarea cu succes a unor noi modele", se arată într-un comunicat al companiei.

Acţiunile au fost cotate marţi la 67,35 euro, un nou record, după o creştere de 30% consemnată de la începutul anului. Directorul general al companiei, Christian Streiff a formulat un plan de relansare a companiei, denumit Cap 2010, care prevede diminuarea costurilor, o calitate mai bună a produselor grupului, alături de lansarea a 41 de noi modele până în 2010.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.