Programul Rabla - noi modificări

Automobilele mai vechi de 10 ani vor intra în programul "Rabla", pănâ în prezent fiind acceptate doar cele cu o vechime mai mare de 12 ani.

Programul Rabla - noi modificări Programul Rabla - noi modificări

Programul va începe la 1 ianuarie 2009, numărul total de locuri fiind de 60.000, faţă de 40.000 în acest an. Prima de casare a fost majorată la 3.800 de lei pe unitate, comparativ cu 3.000 de lei în 2008, conform MEDIAFAX.

Astfel, fondurile totale alocate pentru programul de înnoire a parcului auto vor fi anul viitor de de 228 de milioane de lei, se arată în ordonanţa de Guvern privind reluarea programului, publicată în Monitorul Oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.