Programul „RABLA” se transformă în „RABLA PLUS”. Ce aduce nou

Autor: Marius Vișan 24 mart. 2016 Știri auto
Programul „RABLA” se transformă în „RABLA PLUS”. Ce aduce nou

 


Conform unor surse din Ministerul Mediului, citate de Wallstreet.ro, anul acesta Programul Rabla va începe pe la jumătatea lunii aprilie. Programul va fi completat cu două componente ce vizează maşinile electrice ceea ce va face ca bugetul alocat să fie mai mare faţă de 2015. 

“Va fi schimbată denumirea programului, care în acest an se va numi Rabla Plus. Programul urmează să fie lansat până la jumatatea lui aprilie”, au declarat surse din Ministerul Mediului pentru wall-street.ro.

Bugetul din acest an va fi de 200 milioane de lei, la care se vor adouga cele două componente: unul dintre ele se va aloca pentru achiziţia maţinilor electrice, iar celălalt pentru sistemul de alimentare al acestora.

Pentru Rabla 2015 au fost emise 25.000 de tichete, dintre care 20.000 pentru persoane fizice, iar eco-bonusul să crească de la 500 la 1.500 de lei. Valoarea tichetului era de 6.500 de lei, în timp ce valoarea eco-bonusului acordat pentru achiziţia unei maşini ecologice era cuprins între 500 şi 1.500 de lei.


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide