Programul "RABLA" se transformă în "RABLA PLUS". Ce aduce nou

Anul acesta Programul Rabla va începe pe la jumătatea lunii ...

Programul "RABLA" se transformă în "RABLA PLUS". Ce aduce nou Programul "RABLA" se transformă în "RABLA PLUS". Ce aduce nou

 


Conform unor surse din Ministerul Mediului, citate de Wallstreet.ro, anul acesta Programul Rabla va începe pe la jumătatea lunii aprilie. Programul va fi completat cu două componente ce vizează maşinile electrice ceea ce va face ca bugetul alocat să fie mai mare faţă de 2015. 

“Va fi schimbată denumirea programului, care în acest an se va numi Rabla Plus. Programul urmează să fie lansat până la jumatatea lui aprilie”, au declarat surse din Ministerul Mediului pentru wall-street.ro.

Bugetul din acest an va fi de 200 milioane de lei, la care se vor adouga cele două componente: unul dintre ele se va aloca pentru achiziţia maţinilor electrice, iar celălalt pentru sistemul de alimentare al acestora.

Pentru Rabla 2015 au fost emise 25.000 de tichete, dintre care 20.000 pentru persoane fizice, iar eco-bonusul să crească de la 500 la 1.500 de lei. Valoarea tichetului era de 6.500 de lei, în timp ce valoarea eco-bonusului acordat pentru achiziţia unei maşini ecologice era cuprins între 500 şi 1.500 de lei.


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.