Project C.A.R.S. se apropie de finalizare. Ultimul trailer arată sublim!

Cel mai spectaculos simulator de curse din istorie, Project C.A.R.S., se apropie de finalizare - deja se pot face precomenzi, iar ultimul trailer ne arată pur şi simplu o simfonie a supermaşinilor pe circuit.

Project C.A.R.S. se apropie de finalizare. Ultimul trailer arată sublim! Project C.A.R.S. se apropie de finalizare. Ultimul trailer arată sublim!

Project C.A.R.S. este, fără îndoială, cel mai aşteptat simulator de curse al începutului de 2015. Deşi jocul va fi lansat în martie 2015, se pot face deja precomenzi, iar ultimul trailer ne arată că fanii curselor auto au de ce să aştepte cu sufletul la gură lansarea jocului.

Nivel de detalii incredibil

Am mai scris despre acest proiect, dar modul în care sunt prezentate maşinile şi noile circuite anunţate de producători pe pagina lor de Facebook ne fac să spunem că va fi cu siguranţă unul dintre jocurile care vor rămâne în istorie. Dacă nu prin acurateţea modului în care se conduc maşinile (asta rămâne să testăm), măcar prin detaliile incredibile pe care le oferă împătimiţilor de motorsport.

De la karturi la...

Printre maşinile pregătite în avanpremieră se numără BMW M1 Procar, Mercedes C-Coupe DTM, McLaren F1, Ford Mk IV din 1967, Sauber C9, dar şi exoticele Ariel Atom 3 Mugen, Pagani Zonda Cinque Roadster sau Ruf CTR3 SMS-R. 

Şi dacă tot ne plângem de vremea de afară, iată cum arată o cursă pe ploaie în Project C.A.R.S...

project CARS - Stormy Weather from JonZ on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.