Promisiune halucinantă pentru transportul bucureştenilor. Dacă ne luăm după Firea, mâine vindem maşinile

Autor: Alexandru Banu 28 iun. 2017 Știri auto
Promisiune halucinantă pentru transportul bucureştenilor. Dacă ne luăm după Firea, mâine vindem maşinile

 

„Voi face revolutie in materie de trafic in capitala. Am foarte multe solutii care vor decongestiona traficul. In primul rand, investitii masive in transportul public, voi propune acordarea de urgenta a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate sa intre in trafic. Impreuna cu Politia Capitalei vom face in asa fel incat sa avem un sistem de semaforizare inteligent asa cum se intampla in orice Capitala europeana. De asemenea, as dori sa se incheie de urgenta lucrarile la metroul din Drumul Taberei.  In jumatate de an se va vedea ca se vor schimba lucrurile in Bucuresti. Intr-o jumatate de an  se va circula mult mai usor in Bucuresti. Sunt solutii identificate. M-am consultat cu multi specialisti in domeniul traficului, transportului si toti mi-au spus ca desi avem un plan de mobilitate urbana multe lucruri nu se respecta”, a spus Gabriela Firea in  iunie 2016, conform Digi24.ro.

Suntem la un an după înfiinţarea ei pe cea mai înaltă treaptă a Primăriei şi printre singurul proiect sonor finalizat e cel cu beculeţe de Paşti, care beculeţe, până acum nu existau. În primul rând că e o exagerare a unei sărbători sobre şi cea mai mare a creştinilor, în al doilea rând că e ceva complet inutil raport cost-avantaje. Trecem însă de asta. Pe noi, şoferii, pietonii şi locuitorii capitalei, ne-a tot ameninţat cu soluţii de descongestionare, transport rapid, benzi unice, nimic nu a ieşit. Ba chiar s-a dat drumul pentru o zi la benzile unice şi a ieşit un haos unic după 1990 în trafic din cauza unei decizii locale.

Acum, Gabriela Firea ne mai încearcă răbdarea cu o enormitate. După ce a promis în toamnă 600 de mijloace RATB (autobuze, tramvaie şi troleibuze), acum promite 100 de autobuze electrice cu tot cu staţii de încărcare (rezultă vreo 700 de promisiuni neonorate). Deocamdată, conform Mediafax, este un proiect, aşa cum pare mandatul Primarului Gabriela Firea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide