Promoție preț combustibil

Cumpără un Chrysler, Dodge sau Jeep și blochează prețul de pompă pentru următorii trei ani.

Promoție preț combustibil Promoție preț combustibil
Da, ați citit bine. Dacă sunteți din SUA, cumpărați un model al uneia din cele trei mărci și vă activați un card personalizat puteți cumpăra combustibil la același preț fix pentru următorii trei ani. Noul posesor se poate înscrie pe un site sau la un număr de telefon gratuit și în maxim șase săptămâni va primi un card bancar pe care îl va putea folosi la benzinării unde pe perioada valabilității promoției va putea cumpăra benzină cu cifră octanică de 87 cu doar 2,99 de dolari galonul.

În ofertă întră și E85 și dieselul obișnuit, însă cardurile vor fi personalizate în funcție de combustibilul cu care merge mașina cumpărată. Pentru o benzină de 88-89 sau 90-94, clientul va fi taxat în plus cu 15, respectiv 30 de cenți la galon, orice altă benzină nefăcând parte din promoție și fiind taxată normal plus un comision de tranzacție de 2 dolari. O astfel de promoție vine în întâmpinarea creșterii tot mai mari a carburanților, noi neputând totuși să nu ne întrebăm ce va face concernul american dacă în acești trei ani prețul va crește foarte mult.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.