Promoţie incredibilă la un dealer Ford: o biblie şi o armă la fiecare maşină cumpărată – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 16 oct. 2019 Știri auto

O reprezentanţă Ford din Carolina de Sud le oferă celor care cumpără o maşină un pachet promoţional surprinzător. Acesta constă într-o biblie, un steag al Statelor Unite şi o armă de foc în valoare de 400 de dolari. Campania „God, Guns and America” este valabilă până în luna noiembrie şi este menită să încurajeze activităţile locale – în special vânătoarea.

Proprietarii showroom-ului Ford ţin să precizeze că nu ei oferă arme oamenilor, aceştia primind doar un voucher cu care clienţii pot cumpăra o armă de foc de la un magazin local de arme. Aici, clienţii sunt atent verificaţi, în acord cu legislaţia statului Carolina de Sud. Cei care nu sunt neapărat fani ai armelor de foc nu vor pierde valoarea voucher-ului, ci vor putea lua de banii respectivi echipamente de pescuit sau pentru tir cu arcul, spre exemplu.

Proprietarul dealership-ului Ford susţine că promoţia sa nu are nicio legătură cu politica şi regimul armelor, ci mai degrabă vine în întâmpinarea hobby-urilor şi activităţilor care se bucură de popularitate printre localnici, cum ar fi vânătoarea de mistreţi.

Nu este pentru prima oară când un astfel de program este derulat în Statele Unite. La începutul anului, o reprezentanţă Ford din Alabama a mai lansat o ofertă similară, “Dumnezeu, Arme şi Libertate”, prin care oferea un voucher pentru o puşcă de calibru 12, alături de o biblie şi un steag. Conducerea Ford Motor a cerut însă încetarea promoţiei, după ce trei oameni au fost ucişi în California în urma unor schimburi de focuri la o reprezentanţă auto.

De data asta un purtător de cuvânt al Ford a spus că nu va interveni asupra promoţiei. „Reprezentanţele noastre sunt afaceri independente. Aici este vorba de o promoţie locală, nu una dirijată de Ford. Clienţilor li se oferă vouchere cadou pe care le pot folosi pentru tot felul de echipamente sportive, nu doar arme. Este evident că promoţiile trebuie să fie unele legale – iar aceasta  nu încalcă nicio lege”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide