ProMotor la BMW M Drive Tour 2011

Primul weekend al lunii august ne-a adus pe micul aeroport Alexeni, de lângă Urziceni, pentru un scurt contact cu armata de ”avioane de vânătoare” BMW M. Iată impresiile ProMotor de la faţa locului, unde am luat cunoştinţă în premieră cu noul BMW Seria 1 M.

ProMotor la BMW M Drive Tour 2011 ProMotor la BMW M Drive Tour 2011

BMW România a organizat şi în acest an evenimentul BMW M Drive Tour, dedicat pasionaţilor maşinilor BMW de performanţă. Desfăşurat pe pista micului aeroport din Alexeni, lângă Urziceni, evenimentul a avut parte de concursul a trei nume foarte cunoscute din motorsportul românesc: Claudiu David, devenit recent BMW Fahrer Training, pilotul Mihai Beldie şi fiica acestuia, Mihaela Beldie, una dintre puţinele femei-pilot din România.

VEZI AICI IMAGINILE DE LA BMW M DRIVE TOUR 2011

Jurnaliştii prezenţi la BMW M Drive Tour am avut ocazia să vedem, foarte pe scurt, ce înseamnă performanţele maşinilor BMW M, pe un mic circuit amenajat în cadrul aeroportului, unde am încercat să ducem la limită modele precum SUV-urile BMW X5M şi X6 M, decapotabila BMW M3 Cabrio sau, cel mai important, proaspătul BWM Seria 1 M. De asemenea, am avut parte de o surpriză interesantă, în scurta probă de drift la bordul unei ediţii speciale BMW M3 Frozen Gray.

BMW Seria 1 M ne-a mai demonstrat o dată de ce este capabil, avându-l la volan pe Claudiu David, iar pe noi, jurnaliştii, în dreapta acestuia, pe un mult prea scurt traseu, în care maşina a rulat la limită cu viteze extrem de mari, arătând un potenţial racing extraordinar. În final, cei de la BMW România ne-au mai gratulat cu o surpriză, prezentându-ne pe viu, în premieră naţională, noul BMW Seria 6 Coupe - pe care, însă, nu am avut voie să îl fotografiem...

Evenimentul BMW M Drive Tour s-a desfăşurat pe parcursul mai multor zile, avându-i ca invitaţi atât pe dealerii BMW din toată ţara, cât şi pe clienţii interesaţi de maşinile de performanţă dezvoltate de departamentul Motorsport. O iniţiativă lăudabilă, micile probe supravegheate de piloţii profesionişti făcându-i pe cei interesaţi să înţeleagă mai bine ce înseamnă BMW M.

Cât despre noi, cei de la ProMotor, suntem nerăbdători să vedem mai pe îndelete ce înseamnă noua bombă sol-sol BMW Seria 1 M. Probabil cea mai exuberantă creaţie BMW Motorsport din ultimii ani, pe care o vom testa în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.