ProMotor la SIAB 2007

Nu este o greşeală de tipar, ci un joc de cuvinte care se bazează pe consola HOT gaming a momentului: Wii Nintentdo. Vino în standul ProMotor să testezi maşinile Wii, la SIAB 2007.

După ce vă săturaţi de maşini, intraţi pe "Aleea Media" şi găsiţi foarte uşor standul ProMotor. Înăuntru vă aşteptăm cu două console Wii Nintendo, nebunia momentului în materie de jocuri pe calculator, dar şi cu alte surprize şi concursuri. Prea multă vorbă strică, aşa că mai bine ne vedem la SIAB.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.