ProMotor NEWS: Aşa ar trebui să arate maşina lui Trump. Stai să vezi cum arată avionul!

Autor: ProMotor 16 nov. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: Aşa ar trebui să arate maşina lui Trump. Stai să vezi cum arată avionul!

Trump, Trump, Trump, Trump, numai Trump auzim de cel putin un an de zile. Iar de o saptmana ne tiuie urechile de atata Trump. Gata, e presedinte, poporul si-a ales electorii, iar electroii au votat presedintele.

Cel mai mult au circulat mistouri pe net despre Trump, iar ultimele doua sunt preferatele noastre. Un regizor de fictiune – un anume Neil Blompkamp – sa ne scuzati daca nu-l stim – l-a trolat pe Trump in vehiculele lui oficiale din mandate. Pe care, o data cu Casa Alba, le va primi de la anul.

In primul filmulet avem o limuzina opulenta, din aur, cu ceva pe stilul Trump in pozele de familie pentru campanie. Al doilea filmulet facut de regizorul Blompkamp este tot o aiureala, nava principal din flota prezidentiala – ceva exotic, cu palmieri si senile in loc de tren de aterizare. Cam asa cum a aterizat Trump la Casa Alba – cu senile in picioare. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide