ProMotor News: Audi prezintă oglinzile virtuale ale noului E-tron

Oglinzile exterioare virtuale ...

Oglinzile exterioare virtuale oferite opţional vor fi lansate în premieră mondială în versiunea pentru producţia de serie a prototipului Audi e-tron. Acestea sunt mult mai înguste decât oglinzile obişnite: astfel reduc lăţimea automobilului cu 15 centimetri şi, datorită noii lor forme, reduc rezistenţa la înaintare, dar şi zgomotul, oricum redus, generat de curenţii de aer.

În suportul fiecărei oglinzi este integrată câte o cameră video mică. Imaginile capturate apar pe ecranele OLED la trecerea dintre panoul de instrumente şi portieră. Oglinzile exterioare virtuale pot fi adaptate la diferitele situaţii de condus, optimizând astfel siguranţa. Din sistemul MMI pot fi selectate trei moduri de afişare: pentru deplasarea pe autostradă, pentru viraje şi al treilea, pentru parcare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.