ProMotor News: Care e cea mai verde maşină, câştigă!

Green Car Journal acordă într-o săptămână la Salonul Auto de la Los Angeles premiul pentru masina verde a anului. Ca se bagă-n priză, că e hibrid sau altă combinaţie de maşină care consumă şi poluează mai puţin decât una convenţională, orice model nou în curs de producţie are dreptul la înscriere. Acum avem însă lista cu finalistele.

BMW 330e iPerformance este cea mai puternică dintre ele. Are 250 de cai şi autonomie de până la 23 de km în mod electric la viteza maximă de 75 km/h.

Chevrolet Bolt e a doua cu şanse mari la premiu. În 40.000$ primeşti o maşină electrică 100%, cu 380 de km autonomie.

Tot un brand american, Chrysler, are modelul Pacifica, un hibrid care full electric face 48 de km.

Ultimele două mărci sunt asiatice – cu numele deja consacrat Prius şi Kia Optima hibrid. Prius Prime poate merge doar pe abteria electrică 35 de km.

Maşinile verzi ale ultimilor doi ani au fost BMW i3 în 2014 şi Chevrolet Volt în 2015. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.