ProMotor NEWS: francezii s-au dat de gol. Macron are o maşină care nu există

Maşina Preşedintelui

CITROEN DS7 SUV E MAŞINA LUI MACRON

Emmanuel Macron, cel mai tânăr preşedinte francez de la Napoleon-încoace, are ca maşină prezidenţială una care nu există încă. Citroen DS7 SUV ajunge pe piaţă spre sfârşitul anului 2017. Este un marketing în premieră folosit de un brand auto.

CEL MAI PUTERNIC MODEL ARE 300 DE CAI

DS este divizia premium Citroen, iar acest model are 300 de cai în varianta cea mai puternică, una hibridă cu un motor de 200 de cai benzină. Cutiile de viteze sunt manuale cu 6 trepte sau automate cu 8. DS-ul preşedintelui MACRON vede pe timp de noapte printr-un sistem cu infraroşii, adaptează suspensia la drum în funcţie de denivelările asfaltului pe care le procesează instantaneu, se parchează singur din volan şi pedale şi are funcţii de autonomie până la 180 de km/h.

CHIRAC, MITTERAND ŞI CHARLES DE GAULLE, FANI CITROEN

Portbagajul are 550 de litri, iar şasiul e cel folosit la SUV-urile obişnuite Citroen şi Peugeot. Bineînţeles că modelul pe care l-a primit Macron are nişte modificări speciale pentru noul preşedinte al Franţei. După Charles de Gaulle, Claude Pompidou, Francois Mitterand şi Jacques chirac, el este al V-lea preşedinte francez care are ca maşină prezidenţială un Citroen premium. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.