ProMotor News: Iarna nu-i ca vara! Nici cauciucurile...

Sunt discutii despre utilitatea reala a cauciucurilor de iarna. Sunt multi care spun ca nu conteaza ce pneuri ai pe masina, sunt si cei care imediat cum coboara temperatura sub 10 grade isi pun rotile de iarna.

Ca sa se faca dreptate, unul dintre cei mai mari producatori ne arata diferenta dintre cauciucurile obisnuite si cele de iarna. Fimul care trage concluzii e facut dupa testele producatorului, cu masini si cauciucuri omologate, verificate si mai ales certificate. O sa vedem acum in cati metri opresc masinile echipate cu seturi diferite de cauciucuri, la temperaturi si conditii de drum diferite.

Deci am tras o concluzie. Asa cum iarna nu e ca vara, nici cauciucurile de iarna nu sunt preucm cele de vara. Iar daca pe timp de iarna cauciucurile de iarna functioneaza mai bine, nu inseamna ca vara functioneaza SI mai bine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.