ProMotor News: Iarna nu-i ca vara! Nici cauciucurile…

Autor: ProMotor 25 oct. 2016 Știri auto
ProMotor News: Iarna nu-i ca vara! Nici cauciucurile…

Sunt discutii despre utilitatea reala a cauciucurilor de iarna. Sunt multi care spun ca nu conteaza ce pneuri ai pe masina, sunt si cei care imediat cum coboara temperatura sub 10 grade isi pun rotile de iarna.

Ca sa se faca dreptate, unul dintre cei mai mari producatori ne arata diferenta dintre cauciucurile obisnuite si cele de iarna. Fimul care trage concluzii e facut dupa testele producatorului, cu masini si cauciucuri omologate, verificate si mai ales certificate. O sa vedem acum in cati metri opresc masinile echipate cu seturi diferite de cauciucuri, la temperaturi si conditii de drum diferite.

Deci am tras o concluzie. Asa cum iarna nu e ca vara, nici cauciucurile de iarna nu sunt preucm cele de vara. Iar daca pe timp de iarna cauciucurile de iarna functioneaza mai bine, nu inseamna ca vara functioneaza SI mai bine.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide