ProMotor News: Linişteee! Cum o ai la volan?

Autor: ProMotor 02 nov. 2016 Știri auto
ProMotor News: Linişteee! Cum o ai la volan?

Drumurile cu familia trebuie sa fie cele mai frumoase. La munte, la mare, afara din tara. Si cand spunem familie inseamna ca ai sic el putin un copil. Iar daca vrei sa pleci cu masina, concediile se pot transforma intr-o neplacere atunci cand copilul e mic si face ca toate visele. Si pana trec cei 7 ani de acasa, tu ai 7 ani de chin. Vrei sa conduci, sa te bucuri de priveliste, sa tragi pe dreapta la o pauza si mai ales sa te intorci odihnit din concediu. Iata ce-ti trebuie ca visul tau sa fie complet, fara urlete si crize pe bancheta din spate.

1.  Scaunul copilului – daca mai e cazul – trebuie sa fie confortabil pentru el, sa nu-l jeneze si sa-I dea libertate de miscare.
2.  Nu conduce ca nebunul. Nu vrei sa I se faca greata si sa speli masina in rima benzinarie.
3.  Daca e mai mare, nu exista timp mai bun pentru o tableta sau pentru un joc pe ecran decat atunci cand il tii in masina cu orele.
4.  Baga-l in seama din cand in cand pana nu incepe s aurle la tine.
5.  Pune pe bancheta din spate niste jucarii care-I sunt familiare. O sa-si ocupe timpul cu ele.
6.  Sa ai mereu mancarea lui preferata la tine. Daca I se face foame, devine nervos si nu poti sa-l tii pana la urmatoarul supermarket care poate fi si la 100 de km distanta.
7.  Sa ai mereu rezerve de current la tine ca sa incarci device-urile care-l pot calma.
8.  Nu fi agresiv, nu te certa, ii vei transmite starea asta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide