ProMotor NEWS: Planeta Pământ către staţia spaţială Opel: lansaţi noul GT!

Autor: ProMotor 28 dec. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: Planeta Pământ către staţia spaţială Opel: lansaţi noul GT!

Sunt momente în care producătorii auto ne îmbolnăvesc pur şi simplu. Au talentul să scoată câte un model pe care parcă l-am fi visat cândva în viaţa asta. Ca pe o jucărie pe care ţi-o doreşti enorm când eşti mic.

Acest GT este un concept Opel pe care nemţii l-au adus la salonul de la Geneva, în martie. De atunci tot aşteptăm veşti despre concretizarea unui model de serie şi uite că încep să apară.

CEO-ul companiei, Thomas Naumann, a spus pentru Autocar că maşina e un proiect pe care Opel nu-l va abandona pentru că toată lumea îl iubeşte. Nemţii trebuie să dezvolte o arhitectură nouă pentru acest model, încât şasiurile din gamă nu o ajută să dezvolte GT-ul pe ele. Una dintre opţiuni, conform Carscoops, ar fi o dezvoltare cu MG, marcă pe care General Motors o are în parteneriat cu SAIC din China.  

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide