ProMotor NEWS: Prima maşină cu 42.000 de LED-uri

Ne place când producătorii de maşini văd dincolo de şosea şi fac proiecte deştepte prin care, până la urmă, îţi promovează tot obiectul activităţii. Numai că, îmbrăcând o formă indirectă de publicitate, publicul la care ajunge mesajul e mult mai mare. Şi poate că Lexus avea nevoie şi de public tânăr.

Cu acest gând în cap a creat un Lexus IS cu 42 de mii de leduri care se aprind ân ritmul muzicii, exact ca orgile de lumini sau visualisere cum le mai spunem de când a apărut winamp-ul. Ediţia speciala Lexus LIT IS este doar de expoziţie. LED-urile pot fi prgramate sa afişeze şi alte lucruri, spre exemplu imagini, tablouri şi, de ce nu, poate în viitor, un Steaua-Dinamo LIVE. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.