ProMotor NEWS: Primul Mercedes electric a ieşit la plimbare în Sicilia

Mercedes a prezentat imagini cu prototipul său electric EQA ...

Mercedes a prezentat imagini cu prototipul său electric EQA. Modelul face parte din noua generaţie de maşini electrice. Este de aşteptat să aibă un acumulator de 60 kWh care îi va da maşinii o autonomie între 320-400 de km.

Distanţa de la 0 la 100 km / h va putea fi parcursă în aproximativ cinci secunde.

Maşina va avea un sistem de încărcare rapidă care îi va permite bateriei să acumuleze energia pentru aproximativ 60 de kilometri într-o încărcare de doar zece minute.

Mercedes investeşte 589 de milioane de dolari în fabrica din Hambach din nord-estul Franţei, unde intenţionează să construiască EQA (acolo unde se construieşte în prezent smart).

Citeşte şi 

 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.