ProMotor NEWS: Terminator G Klass, un 4×4 de 500 de cai. Toţi electrici

Autor: ProMotor 27 ian. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Terminator G Klass, un 4×4 de 500 de cai. Toţi electrici

TERMINATOR, AM ZIS!

Arnold e unul dintre cei mai excentrici oameni pe care-i ştim. Şi dacă nu dintre oameni, atunci sigur dintre austrieci. Iar tuner-ul Kreisel din Austria – de care sincer nu am auzit până azi – i-a făcut un cadou la fel de excentric: un G electric de 500 de cai putere care ar fi picat la fix în câteva scene din Terminator. După ce a văzut-o şi după ce a testat-o în Austria, Schwarzenegger o să primească maşina 100% electrică în SUA, al el în California.

360 KM CU UN “PLIN”

Maşina are acumulatori de 80 kWh şi face 0-100 km/h în 5.2 secunde. Şi după cum vedeţi, e şi schwarz, e şi neagră maşina. Autonomia cu bateria încărcată full e de 360 de km. Iată câteva secrete din procesul de preparare filmat chiar la tunerii austrieci.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide