ProMotor NEWS: Trei bucăţi de 1.800 de cai la liniuţă. Cine câştigă?

Vedeţi în spatele meu 1.763 de cai putere şi tracţiune...

Vedeţi în spatele meu 1.763 de cai putere şi tracţiune 4x4 pe toate. Asta e o luptă la categoria grea. Pe hârtie, e E63 S e cel puternic, are 604 cai.

GT-R-ul e cel mai rapid pe 0-100 km/h. Cred că toţi voi de pe internet sunteţi interesaţi să vedeţi rezultatul acestei curse.

Dacă te uiţi bine, nu-i dai şanse lui RS7. Avem E63 S, maşina momentului, GT-R-ul care e regele liniuţelor. Iar eu sunt în RS7-le meu plictisitor.

O să ingorăm RS7-le pentru că avem maşina asta totală. E cu 150 de kg mai grea, dar are cu 150Nm mai mult decât Nissan-ul.

E Audi în faţă!!!

Vine GT-R-ul de nicăieri! ... şi Mercedes-ul!

Trec de RS7

Sunt cap la cap cu RS7, am trecut de el

GT-R-ul a câştigat de data asta

Am fost foarte aproape de victorie ... când au trecut pe lângă mine

De unde aţi apărut?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.