ProMotor News: Turcii n-au murit, turcii se Transformă!

Nu ai cum să fii băiat, să-ţi placă maşinile, dar să nu-ţi placă Transformers...

 


Nu ai cum să fii băiat, să-ţi placă maşinile, dar să nu-ţi placă Transformers. Toate filmele! Indiferent că au fost fete mişto în ele sau nu. Sau că Bumblebee e mai simpatic decât toată lumea roboţilor. Şi turcilor le place filmul şi – printre agitaţiile politice recente – şi-au găsit ocupaţie cu un BMW Seria 3 pe care l-au transformat spectaculos. Letvision, o companie turcească, a adaptat maşina germană la rolul din film.

Transformarea e genială şi fascinantă, pe rând şi în acelaşi timp.  Sunt şi efecte speciale pe maşină, scoate fum la cerere. „Letrons”, pe umărul de înmatriculare, vine de la numele comapniei turceşti – Letvision.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.