ProMotor News. Ce nu vedem dincolo de producţia propriu-zisă

Ştia cineva de maşina-peşte?

Hai să vedem cele 5 poveşti nespuse ale mărcii Mercedes-Benz!

Înainte să avem computer, aveam maşinării care făceau măsurători şi colectau date despre maşini.

Pe locul 4 avem tunelul de vânt. Prin simularea condiţiilor de vreme grea se testează maşinile Mercedes.

În 1959, Mercedes era primul brand care făcea crash teste în mod regulat. Folosea tehnologia rachetelor pentru a creşte siguranţa pasagerilor.

Pe locul doi avem maşina bionică, o combinaţie între natură şi tehnologie. Desenată după forma micuţului peşte-cutie, este o maşină aerodinamică şi totuşi mare. 

În sfârşit, suntem la locul I. Karl benz a inventat automobilul modern. Ca să demonstreze utilitatea, a primit un cretificat pentru primul om care conducea o maşină.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.