ProMotor transmite LIVE de la Frankfurt 2011

Stai cu ProMotor, deoarece afli în direct toate informaţiile despre premierele şi conceptele auto de la Salonul Auto Frankfurt 2011!

ProMotor transmite LIVE de la Frankfurt 2011 ProMotor transmite LIVE de la Frankfurt 2011

Prin intermediul unui Apple iPad 2, oferit de Apcom, distribuitor autorizat Apple in România, vom transmite fotografii şi informaţii la cald la câteva minute după dezvelirea oficială a premierelor. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe facebook.com/ProMotorRomania în zilele de 13 şi 14 septembrie şi veţi avea acces la toate informaţiile trimise de la faţa locului de echipa noastră.

Pe promotor.ro, în aceleaşi zile veţi găsi prezentări detaliate ale noutăţilor, cu fotografii noi, în exclusivitate de la faţa locului, realizate de fotografii noştri. Special pentru salon, am pregătit secţiunea dedicată promotor.ro/frankfurt-2011.

În numărul 85 al revistei noastre veţi găsi un reportaj amplu despre Frankfurt cu informaţii finale despre momentele de intrare ale noutăţilor pe piaţa auto din România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.