Propunere virtuală pentru Audi RS6

Acum, că informaţiile şi imaginile cu noul Audi A6 sunt oficiale, fanii aşteaptă nerăbdători versiunea de top Audi RS6. Iată o propunere virtuală, a lui Edeli Dan Ioan.

Cea mai puternică versiune, în acest moment, a noului Audi A6 este A6 3.0 TFSI - are un motor V6 turbo de 3,0 litri şi care dezvoltă 300 CP, în timp ce versiunea Audi RS6 bazată pe precedenta generaţie are aproape dublu, adică 579 CP!

În aşteptarea noului Audi RS6, ne putem delecta cu diverse speculaţii şi randări. Cum este şi cazul celei realizate de EDL Design, care ne arată un RS6 atât de agresiv, încât versiunea normală pare aproape banală.

Avem chiar şi un VIDEO, în care putem vedea cum s-a ajuns de la modelul normal la această brută albastră.

Randari cu Audi RS6, versiunea de top a lui Audi A6 de pe tare.ro

Creatorul acestui RS6, Edeli Dan Ioan, putem spune că a reuşit să creeze o berlină foarte sportivă, care, din punct de vedere al aspectului, rivalizează serios cu Mercedes E 63 AMG sau cu viitorul BMW M5.

Spoilerul frontal iese imediat în evidenţă, graţie imenselor fante de aerisire laterale, reliefate prin ornamente argintii, aşa cum se întâmplă şi la recentul Audi RS3. Jantele mari şi garda la sol foarte coborâtă îi imprimă randării un caracter foarte nervos, dar deopotrivă sobru şi chiar elegant. Nu puteau lipsi oglinzile eloxate.

Pentru a vedea cât de aproape este această randare de viitorul model de serie Audi RS6, mai avem, totuşi, de aşteptat câteva luni.

CE PĂRERE AI DESPRE AUDI RS6 by EDL Design?

Viitorul Audi RS6, deocamdata doar ca randare, realizata de EDL Design

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.