ProSport, primul ziar 3D din România!

Joi, 1 iulie, ProSport oferă cititorilor săi prima experienţă tridimensională într-un ziar din România.

ProSport, primul ziar 3D din România! ProSport, primul ziar 3D din România!

La 13 ani distanţă de când devenea primul ziar cu pagini color din România, ProSport revoluţionează încă o dată presa scrisă din România intrând în noul val al publicaţiilor europene în format 3D, după săptămânalul belgian La Derniere Heure şi cotidianul britanic The Sun. ProSport inovează însă din nou şi ridică ştacheta, ediţia de joi, 1 iulie, fiind prima din Europa a unui cotidian de sport în versiune integrală 3D în 24 de pagini.

Toate fotografiile incendiare de la Campionatul Mondial din Africa de Sud precum şi machetele special adaptate vor putea fi savurate într-o adevărată experienţă 3D cu ajutorul unor ochelari speciali oferiţi GRATUIT împreună cu ziarul.

Ediţia eveniment ProSport de joi, 1 iulie, constituie o premieră şi pentru piaţa de publicitate din România. Toate machetele publicitare vor fi special adaptate formatului 3D pentru o interacţiune unică între cititori şi versiunea de print ProSport integral 3D.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.