ProSport şi adidas trimit doi cititori pe Santiago Bernabeu

Autor: Dan Vache 23 aug. 2011 Știri auto
ProSport şi adidas trimit doi cititori pe Santiago Bernabeu

O excursie pentru două persoane la un meci cu Real Madrid, 4 iPhone 4 şi 4 perechi de ghete de fotbal precum cele purtate de Kaka pot fi câştigate de cititorii care se fotografiază cu gheata de fotbal adidas adiPower Predator şi încarcă poza pe site-ul www.adidas.prosport.ro. Fiecare «like » primit la fotografia de pe site, înseamnă pentru cel înscris o şansă la extragerile săptămânale şi o şansă la extragerea pentru marele premiu. În cazul în care nu are o pereche acasă, cititorul poate găsi gheata în toate magazinele adidas sau în reclamele din oraş şi din ziare.

40 de tricouri adidas sunt puse la bătaie pentru posesorii de smartphone cu sistem de operare iOS4 şi Android 2.1+. Tot ce trebuie să facă este să scaneze cu telefonul mobil logo-ul de pe gheata adiPower Predator folosind aplicaţia Junaio, disponibilă pe www.junaio.com. După ce a descărcat aplicaţia pe telefon, utilizatorul intră pe canalul adidas Predator, scanează logo-ul şi află instant dacă a câştigat sau nu!

A treia componentă a concursului se desfăşoară pe pagina ProSport de pe facebook, disponibilă la www.facebook.com/prosport.ro. Orice utilizator care încărcă pe peretele paginii o fotografie în care apare împreună cu 3 prieteni, îmbrăcaţi cu câte un articol vestimentar adidas poate câştiga fără tragere la sorţi câte un echipament adidas pentru el şi prietenii lui. Trebuie să dea toţi tag la poză şi să strângă cele mai multe like-uri până pe 15 septembrie.

Regulamentul, adresele magazinelor adidas şi toate detaliile despre concurs sunt disponibile pe www.adidas.prosport.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide