ProSport te cheamă la Bucharest Night Run!

Iarna nu-i ca vara şi, într-un Bucureşti canicular, noaptea nu-i ca ziua. ProSport te provoacă să alergi la cel mai mare eveniment de running nocturn din România!

ProSport te cheamă la Bucharest Night Run! ProSport te cheamă la Bucharest Night Run!

ProSport continuă iniţiativa organizării evenimentelor sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare şi te cheamă pe 30 august 2014, la ora 21:00, în parcare la Carrefour Orhideea, pentru încă o desfăşurare de forţe.  

Alături de evenimentele „Cu bicicleta la mare”, „Tower Center Up Run” şi „Cu bicicleta la munte” – organizate din inţiativa ProSport – se alătură şi Bucharest Night Run, cel mai mare eveniment de alergare de noapte din România.

Bucharest Night Run va avea acelaşi spaţiu de desfăşurare ca şi în ediţia precedentă – pasajul Basarab din Bucureşti şi va pune la dispoziţie concurenţilor două probe, de 5 km, respectiv de 10 km.

Participanţii vor primi chip-uri individiale de cronometrare, iar primii 200 de înscrişi vor primi cadou tricoul oficial al evenimentului. De asemenea, cei care se înscriu până pe data de 10 august, ora 23:59, beneficiază de o taxă specială de înscriere.

Toate detaliile legat de eveniment le găseşti pe site-ul www.nightrun.prosport.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.