ProSport te invită la primul antrenament oficial „ProSport Cu Bicicleta La Mare”

Alina Rotaru (20 de ani), campioană naţională la săritura în lungime şi vicecampioană mondială de juniori, va pedala sâmbătă, 22 martie, alături de participanţii din caravana “Cu Bicicleta la Mare”, la prima sesiune oficială de antrenament a evenimentului care va avea loc în weekend-ul 26-27 aprilie.

ProSport te invită la primul antrenament oficial „ProSport Cu Bicicleta La Mare” ProSport te invită la primul antrenament oficial „ProSport Cu Bicicleta La Mare”

Alina, atletă componentă a lotului olimpic, este pasionată de ciclism şi, uneori, în cadrul antrenamentelor sale apelează şi la spinning. Sportiva legitimată la CSA Steaua s-a declarat entuziasmată de invitaţia făcută şi de faptul că va face parte din grupul de biciclişti care va străbate mâine o distanţă de 30 km. Participanţii vor consuma câte 800 de calorii pentru a fi în cea mai bună formă la cursa propriu-zisă.

“Cu Bicicleta la Mare”, cel mai important eveniment de ciclism amator din ţară, este organizat de ProSport. Lucian Mîndruţă este cel care acum 7 ani de zile a plecat cu bicicleta spre mare, în preajma zilei de 1 mai, într-o expediţie temerară de 300 km. Grupul din ce în ce mai mare de pasionaţi a crescut de la an la an, iar în 2014, la a opta ediţie, sunt deja înscrişi peste 450 de rutieri.

Întrucât drumul până la mare este obositor şi necesită o bună pregătire fizică, mâine are loc primul antrenament indoor, la World Class Plaza Romania. Cele două şedinţe vor fi conduse de traineri specializaţi de la WolrdClass şi vor fi programate astfel: prima cu începere de la ora 9:00, iar a doua cu începere de la ora 12:30.

ProSport vă încurajează să participaţi la “ProSport Cu Bicicleta La Mare” sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/cubicicletalamare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.