Prosteală la drumul mare cu gropi inventate. Iată cum primăria reasfaltează drumuri impecabile

Autor: Alexandru Banu 26 sept. 2017 Știri auto
Prosteală la drumul mare cu gropi inventate. Iată cum primăria reasfaltează drumuri impecabile

Nu ştim ce se întâmplă în ţara asta şi ce e în mintea conducătorilor noştri minunaţi. Aşa ajunge omul să emită inepţii de genul “era mai bine pe vremea lui Ceauşescu”. Fix din cauza unor entităţi incapabile să facă bine şi să facă lucrurile corect. Niciodată nu se va schimba nimic, nu mai avem nevoie de nicio dovadă.

După ce că nu avem bani şi că Guvernul a început să „se scoată” fie mărind acciza la benzină, fie suspendându-ne carnetul dacă nu plătim orice amendă de circulaţie în 30 de zile, acum vedem că puţinii bani pe care îi avem sunt cheltuiţi complet aiurea.

Acest filmuleţ e înregistrat undeva în Bucureşti. Undeva în Bucureşti, Timişoara sau România – nu contează unde şi când – banii noştri se duc pe gârla sâmbetei. Echipa de asfaltări se vede nevoită să dea explicaţii printr-un – probabil  – diriginte de şantier – pentru asfaltarea unui drum impecabil. Dincolo de ora târzie la care trezeşti pe oricine cu utilajele, femeia e revoltată absolut pe bună-dreptate că se repară un drum perfectl.

Angajatul companiei de asfaltare se comportă foarte frumos – jos pălăria – civilizat, dă explicaţii şi-i spune doamnei care a filmat totul că asta a fost mandatat să facă. Luat un pic mai tare la întrebări şi rugat să demonstreze utilitatea lucrării, el încearcă în zadar să găsească măcar o gropiţă. Prima justificare e o groapă din staţia de autobuz, groapă de negăsit. Pus într-o situaţie în care trebuie să apere interesele companiei şi să-şi facă job-ul, el găseşte nişte “microfisuri” în asfalt pe care i le dă exemplu femeii. Asemenea fisuri vedem până şi în Danemarca sau Germania, acolo unde drumurile sunt impecabile cu plus.

Oana Dobre-Dimofte a postat acest filmuleţ ieri, pe reţeaua de socializare. Imediat a avut reacţii numai pro în comentarii şi antiautorităţi. Acum, să fim sinceri, dacă toată lumea spune că eşti beat, te duci şi te culci. Este un episod la care nu ne aşteptam. Dacă vedeam o cârpeală, ziceam că măcar au încercat să mai repare Bucureştiul ăsta plin de gropi. Dar aşa, să vedem o stradă impecabilă în orarul de asfaltare al primăriei de sector, e mult prea mult. Apreciem reacţia civică deosebită a Oanei Dobre-Dimofte. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide