Prostia pe care o face o şoferiţă în mijlocul Bucureştiului [FOTO-VIDEO]

Circulaţia tramvaielor 21, 4, 5 şi 20 este blocată

Prostia pe care o face o şoferiţă în mijlocul Bucureştiului [FOTO-VIDEO] Prostia pe care o face o şoferiţă în mijlocul Bucureştiului [FOTO-VIDEO]

Circulaţia tramvaielor 21, 4, 5 şi 20 a fost blocată, joi, în zona Pieţei Sf. Vineri din Capitală, de aproximativ 40 de minute, din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai, potrivit oficialilor din Brigada Rutieră a Capitalei.

Circulaţia tramvaielor este blocată în zona Piaţa Sfânta Vineri din centrul Capitalei, cozile formată fiind pe sute de metri, au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

Tramvaiele rămase blocate sunt de pe liniile 21, 14, 5, 40, circulaţia fiind blocată de aproximativ 40 de minute din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai. 

Au fost trimişi la faţa locului agenţi de la Poliţia Rutieră, dar şi poliţişti de la Secţia 10 şi s-a luat legătură cu Primăria Capitalei pentru ca în zonă să fie adusă o platforma care să ridice autoturismul.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis în cauză dosar penal.

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.