Protest ecologic

Fred şi Wilma Flintstone au fost "arestaţi" în urma unui marş de protest împotriva emisiilor de CO2. Protestatari, activişti Greenpeace, se deplasau spre sediul Parlamentului European într-un vehicul asemănător cu cel din celebrele desene animate.

Protestatarii, "Fred şi Wilma" au plecat de la sediul ACEA (European Automobile Manufacturers' Association) la bordul celebrului vehicul al personajelor de desene aninmate, cu destinaţia Parlamentul European. "Misiunea" acestora era de a înmâna oficialităţilor europene o placă de piatră pe care erau desenate siglele Volkswagen, BMW, Mercedes şi mesajul "Driving climate change". Pasagerii ineditului vehicul nu au reuşit să ajungă la Parlamentul European deoarece un echipaj de poliţie i-a oprit şi arestat pentru perturbarea liniştii publice.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.