Proteste violente împotriva creşterii taxelor la carburanţi în Franţa. O femeie a murit

O femeie a fost ucisă sâmbătă în Savoia, la un baraj organizat de către „vestele galbene”

Proteste violente împotriva creşterii taxelor la carburanţi în Franţa. O femeie a murit Proteste violente împotriva creşterii taxelor la carburanţi în Franţa. O femeie a murit

O femeie a fost ucisă sâmbătă în Savoia, la un baraj organizat de către „vestele galbene” care protestează împotriva creşterii taxelor la carburant. Protestatara a fost lovită de o maşină a cărei şoferiţă a fost cuprinsă de panică. Şoferiţa a fost cuprinsă de panică, după ce manifestanţi au început să lovească cu palmele în maşina sa şi a intrat în ei, lovind o femeie. Şoferiţa a fost arestată preventiv.

Au fost incidente şi la alte baraje rutiere, soldate cu cel puţin 227 de răniţi, dintre care 6 grav. 73 de persoane au fost arestate. Mişcarea „vestelor galbene” s-a mobilizat sâmbătă în întreaga Franţă, în cadrul a peste 1.000 de adunări, la care participau aproximativ 50.000 de manifestanţi. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.