Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet este testat în condiţii extreme - FOTO

Unul dintre cele mai recente teste s-a produs între Las Vegas şi Valea Morţii.

Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet este testat în condiţii extreme - FOTO Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet este testat în condiţii extreme - FOTO

Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet a intrat într-o serie de teste. Unul dintre cele mai recente s-a produs între Las Vegas şi Valea Morţii din SUA. Rezultatele aşa-numitelor teste în climă caldă din vestul SUA oferă informaţii cu privire la siguranţa funcţională a componentelor mecanice şi electronice în condiţii meteorologice extreme.

Temperaturile de peste 50 de grade Celsius, formaţiunile de praf extreme la marginea deşertului, traficul aglomerat de pe Las Vegas Strip, traseele de macadam din jurul Muntelui Whitney şi călătoriile pe distanţe lungi între coasta Pacificului şi Munţii Stâncoşi caracterizează programul de teste provocator pentru noul BMW Seria 8 Cabriolet în drumul spre maturitatea versiunii de serie.

În interiorul prototipului BMW Seria 8 Cabriolet care anterior stătuse mai multe ore în soarele arzător, inginerii BMW verifică electronica de bord, sistemul hi-fi, senzorii şi camerele pentru sistemele de asistare a conducătorului, afişajele pentru noul sistem de operare BMW 7.0, funcţiile de conectivitate, reglajul scaunelor şi, în cele din urmă, control automat al climatizării.

Pe drumurile nesfârşite din Death Valley au fost testate rezistenţa la praf a soft topului multistratificat şi mecanismul acoperişului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.