Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet este testat în condiţii extreme – FOTO

Autor: Marius Vișan 30 aug. 2018 Știri auto

Prototipul BMW Seria 8 Cabriolet a intrat într-o serie de teste. Unul dintre cele mai recente s-a produs între Las Vegas şi Valea Morţii din SUA. Rezultatele aşa-numitelor teste în climă caldă din vestul SUA oferă informaţii cu privire la siguranţa funcţională a componentelor mecanice şi electronice în condiţii meteorologice extreme.

Temperaturile de peste 50 de grade Celsius, formaţiunile de praf extreme la marginea deşertului, traficul aglomerat de pe Las Vegas Strip, traseele de macadam din jurul Muntelui Whitney şi călătoriile pe distanţe lungi între coasta Pacificului şi Munţii Stâncoşi caracterizează programul de teste provocator pentru noul BMW Seria 8 Cabriolet în drumul spre maturitatea versiunii de serie.

În interiorul prototipului BMW Seria 8 Cabriolet care anterior stătuse mai multe ore în soarele arzător, inginerii BMW verifică electronica de bord, sistemul hi-fi, senzorii şi camerele pentru sistemele de asistare a conducătorului, afişajele pentru noul sistem de operare BMW 7.0, funcţiile de conectivitate, reglajul scaunelor şi, în cele din urmă, control automat al climatizării.

Pe drumurile nesfârşite din Death Valley au fost testate rezistenţa la praf a soft topului multistratificat şi mecanismul acoperişului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide