Provocarea noului BMW M3: cine clipeşte, pierde. VIDEO

Dacă aţi ignorat programările la control la oftalmolog, mai aveţi o şansă să vă testaţi acuitatea vizuală. Sfatul BMW: tot ce trebuie să faceţi este să nu clipiţi.

Am încercat să ne gândim cam cât timp pierdem în fiecare zi doar clipind şi după ce am consultat câteva surse de specialitate, am aflat că zilnic, aproximativ o jumătate de oră din viaţa noastră este destinată clipitului. Adică, cinci ani din viaţă nu facem altceva decât să clipim.

BMW ne arată că putem să pierdem chiar mai mult decât atât. Şi asta în doar 20 de secunde, ca de exemplu, imaginea unui BMW M3 în plin sprint. Aflaţi mai jos dacă treceţi "testul clipitului". Evident, în stilul BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.