Provocări neloiale:Cadillac Escalade vs. Mercedes-Benz C300

Reclamă sau nu, acest aspect nu prea contează, atunci când pui faţă în faţă un Cadillac Escalade şi un Mercedes-Benz C300. Din start totul a fost dublul atât dimensional, cât şi ca motorizare, dar să vedem despre ce este vorba.

Cei de la Cadillac au dat publicităţi un video în care încearcă să "demonstreze" perfornanţe modelului Escalade, printr-un sprint de la 0 la 100 km/h, faţă în faţă cu un Merdeces-Benz C300. Pănă aici nimic suspicios. Situaţia devine spinoasă în momentul în care ne uităm la motorizările celor doi "concurenţi".

Cadillac Escalade beneficiază de un propulsor V8 de 6,2 litri, iar Mercedes-Benz C300 are sub capotă un V6 de 3,0 litri. Rezultatul este clar pentru toată lumea. Urmăriţi video-ul pentru a observa şi distanţa "câştigătorului" faţă de "învins" la linia de sosire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.