PSA majorează salariile angajaţilor care produc Citroën C3 şi Peugeot 208

Uzina slovacă a PSA ...

PSA majorează salariile angajaţilor care produc Citroën C3 şi Peugeot 208 PSA majorează salariile angajaţilor care produc Citroën C3 şi Peugeot 208

Filiala slovacă a grupului francez PSA (Peugeot/Citroën) a anunţat încheierea unui acord cu sindicatele care se va traduce într-o majorare a salariilor cu 7,7% în 2018. Aceasta urmează unei creşteri cu 6,3% a salariilor în 2016.

Uzina slovacă a PSA a produs peste 335.000 de modele Citroën C3 şi Peugeot 208 anul trecut. Volkswagen şi Kia au de asemenea fabrici auto în Slovacia, iar Jaguar Land Rover se pregăteşte să deschidă una la mai puţin de 60 de km de locaţia Peugeot. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.