PSA va produce baterii pentru modelele sale electrice în Slovacia şi Spania

Grupul fracez PSA va începe asamblarea de baterii pentru modelele sale hibride şi electrice la fabrica din Trnava, Slovacia, şi ulterior la fabrica din Vigo, Spania.

PSA va produce baterii pentru modelele sale electrice în Slovacia şi Spania PSA va produce baterii pentru modelele sale electrice în Slovacia şi Spania

Grupul fracez PSA va începe asamblarea de baterii pentru modelele sale hibride şi electrice la fabrica din Trnava, Slovacia, şi ulterior la fabrica din Vigo, Spania.

Constructorul ar putea produce baterii şi la alte fabrici ale sale, pe măsură ce cererea pentru maşinile electrice va creşte, a anunţat un oficial PSA vineri.

În prezent, PSA cumpără baterii de la compania sud-coreeană LG şi de la compania chineză CATL.

Potrivit estimărilor PSA, cererea de maşini electrice şi hibride, dar şi de modele cu transmisie automată va compensa scăderea înregistrată de modelele diesel şi cele cu transmisie manuală.

Peugeot estimează o scădere a producţie de motoare la unitatea sa din Tremery, de la 1,8 milione la 1,7 milioane, din cauza cererii mai mici de maşini diesel.

Totodată, PSA a început electrificarea gamelor Peugeot, Citroen şi DS, iar rezultatele se văd în modele precum e-208, o variantă electrică a cunoscutului model Peugeot 208.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.