Puma intră în competiţiile de RallyCross

Puma, a anunţat că va sponsoriza trei piloţi în campionatul de RallyCross din SUA. Cu ocazia acestui eveniment compania germană a lansta un material video de prezentare a piloţilor spectaculos.

Ken Block, imaginea companiei DC Shoes, a făcut furori pe internet cu seria de materiale video Gymkhana, mărind considerabi vânzările companiei americane. Puma a luat exemplu de la acesştia şi intră din acest an în competiţiile de RallyCross ca sponsor. Piloţii care vor beneficia de suportul companiei germane de articole sportive sunt Dave Mirra, Bucky Lasek şi Svere Isachsen. Aceştia vor concura pe modelele Subaru WRX STI în şase curse din capoinatul american de RallyCross. Vă invit acum să vizionaţi următorul material video cu cei trei piloţi Puma, din care nu lipsesc drifturile şi motoarele turate peste măsură, asemănătoare seriei Gymkhana.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.