Puriştii BMW ar trebui să recunoască acum că se poate şi mai rău cu Seria 2 Active Tourer

Nu ştim cum s-a ajuns la concluzia că primul MPV de la BMW ar mai avea nevoie şi de alte versiuni, însă ştim că s-a luat hotărârea să se facă. Puriştii BMW sunt rugaţi să întoarcă privirea un pic acum...

Puriştii BMW ar trebui să recunoască acum că se poate şi mai rău cu Seria 2 Active Tourer Puriştii BMW ar trebui să recunoască acum că se poate şi mai rău cu Seria 2 Active Tourer

Cu Seria 2 Active Tourer, BMW a schimbat un pic macazul. Desigur, noutatea a fost primită cu scepticism de către toată lumea şi în special de fanii brandului, care prin BMW înţeleg orice mai puţin tracţiune faţă. Sau, mai rău, tracţiune faţă pe un MPV. Ei bine, fani ai brandului, vi se mai pregăteşte ceva şi s-ar putea să nu vă placă neapărat.

Umblă vorba că BMW lucrează acum la o versiune cu şapte locuri pentru MPV-ul lor cu tracţiune faţă. Până una-alta, X-Tomi Design l-a imaginat deja în mediu virtual. Nu are rost să ne întrebăm dacă arată mai bine, dar suntem curioşi ce părere ar avea oamenii din BWM Club despre... modificările aduse. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.