Q7 şi A4, primele modele pe care Audi pune opţiunea

Autor: Alexandru Banu 02 apr. 2017 Știri auto
Q7 şi A4, primele modele pe care Audi pune opţiunea

 


Audi are tehnologia care va permite maşinilor să interacţioneze cu semafoarele, scrie Carscoop.com.

Sistemul va dota modelele Audi Q7, modelele A4 şi A4 Allroad din 2017, urmând ca tehnologia să funcţionează într-un număr de oraşe şi zone metropolitane din Statele Unite. Mai exact sistemul îi va spune şoferului în cât timp semaforul din faţa lui îşi va schimba culoarea. 

Pentru a face acest lucru, sistemul informaţional primeşte informaţii în timp real de la sistemul de management al traficului, care monitorizează semafoarele din SUA, şi afişează pe display-ul maşinii timpul rămas până când semaforul se va face verde. 

Potrivit directorului general al Audi această caracteristică reprezintă un prim pas care va ajuta la îmbunătăţirea fluxului de trafic în oraşe.

Serviciul va fi lansat în aceasta toamna şi pe tot parcursul lui 2017. Însă, în privinţa oraşelor din SUA unde acest sistem va fi disponibil, nu se ştie încă nimic. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide