Q8 completează arsenalul german de tancuri coupe

Audi lansează noul Q8, adversar pentru BMW X6 şi Mercedes GLE

Q8 completează arsenalul german de tancuri coupe Q8 completează arsenalul german de tancuri coupe

UPDATE: Fotografii de maşini camuflate au prins la teste noul Q8, a cărui lansare va fi cel mai târziu în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. În competiţie cu cel am mare Audi vor fi X6 şi GLE-ul Mercedes. Cei de la autoguide spun că au auzit vorbindu-se chiar despre o versiune cu un V8, biturbo, de peste 600 de cai putere. În galeria foto găsiţi UPDATE cu fotografiile spion. 

AUDI Q8 2017 (GALERIE FOTO)

 

În lispa unor informaţii concrete despre viitoarele BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupé, Audi Q8 înhaţă lumina reflectoarelor şi lanseze două imagini cu propriul concurent în acest segment de nişă al SUV-urilor coupe.

Aceste schiţe furnizează primul imagini oficiale ale conceptului, setat să apară la Salonul Auto Nord-American de la Detroit, în ianuarie.

Cele două imagini au apărut în publicaţia germană Welt după interviul acordat de designer-şef Audi, Marc Lichte.

Interesant, schiţele arată includerea siglei "e-Tron" de pe partea inferioară a barei de protecţie din faţă, ceea ce sugerează că acest concept va ajunge la Salon în forma pur-electriă. 

Sursă: Carmag.co.za

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.