Quadventador în New York. Fantezie cu Lamborghini Aventador [VIDEO]

Încă un clip despre care spunem cu mâhnire că este prea scurt, dar pe care l-am pus pe repeat: patru Lambo-uri, în vizită la New York.

Quadventador în New York. Fantezie cu Lamborghini Aventador [VIDEO] Quadventador în New York. Fantezie cu Lamborghini Aventador [VIDEO]

New York, oraşul care nu doarme niciodată. Şi oraşul care le-a văzut pe toate. Cu toate că mă îndoiesc că patru Lamborghini Aventador, colorate diferit, plimbându-se în grup compact nu atrag atenţia. Te lăsăm acum pentru scurta vizionare şi cu întrebarea: dacă ar fi să-ţi cumperi un supercar, ce culoare ar avea Lambo-ul tău?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.