Quicc Diva - maşina electrică

Asta pentru că tatăl noului model electric, Johann Tomforde, este cel care a creat şi modelul Smart. Doar că modelul olandez este electric.

Quicc Diva - maşina electrică Quicc Diva - maşina electrică

Interior de plasticŞi arată mult mai urât. Dar la o asemenea maşină nu frumuseţea este importantă ci practicabilitatea. Diva are un motor electric de 50 de Kw şi 123 Nm cuplu, ce îi permite o viteză maximă de 120 de km/h şi o autonomie de 150 de km.

Cu o lungime de 3,4 metri, o lăţime de 1,7 metri şi o înălţime de 1,80 de metri Quicc Diva poate să încarce 600 de kilograme sau 850 în varianta Van, respectiv 2,2 metri cubi de .. lucruri. Construită în mare parte din plastic, maşina îşi va face apariţia la Salonul Auto de la Paris. Şi nu ultimul amănunt: durata de încărcare a bateriilor litiu-ion este de până la 8 ore.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.