R8 Catamaran

Nu e greu să vă daţi seama de unde s-au inspirat cei de la Bo Zolland când au creat acest catamaran, nu?

R8 Catamaran R8 Catamaran

O amfibie ar suna si mai bineCele mai multe asemănări le putem observa în partea din spate şi in lateral, exact porţiunile care în momentul transformării de la maşină la barcă nu au necesitat modificări majore. Cum Audi R8 este o maşină spectaculoasă şi barca realizată pe baza acesteia se poate lăuda cu asemenea caracteristici.

Şi cel mai important, s-a păstrat şi elementul definitoriu: viteza. Potrivit designerului suedez, barca lungă de 8,8 metri poate fi folosită cu un V10 biodiesel sau cu două unităţi mai mici de 320 CP ce îi permit atingerea unei viteze maxime de 176 km/h.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.