R8 V10, ceva pe roşu-aprins cu cel mai excentric tuning [GALERIE FOTO]

Autor: Alexandru Banu 03 mart. 2017 Știri auto

Geneva, Geneva, Geneva, acolo se dă ora exacta. Mai sunt câteva zile şi o să ne ajungă până la Geneva 2018 câţi cai putere o să numărăm şi la câte supermaşini o să ne mai minunăm. Premiere pentru oameni obşinuiţi şi bolizi pe steroizi. Toate mărcile o să le aibă. Concepte, maşini de serie, ediţii limitate. Tunerii or să aibă şi ei standurile lor pe lângă mărcile pe care le adoră şi pe care le prepare. Audi este un preferat de-al ABT-ului. Iar ABT adoră R8-ul, cel mai spectaculos Audi. V10-le Plus.

Azi vorbim despre un tuning industrial, racing şi foarte roşu. ABT a lucrat la toată caroseria, 360 de garde. Spoiler-ele, gurile de aer, fustiţa de la subsolul spoiler-ului faţă, pragurile, carcasele oginzilor, toate au carbon în schemă. Pe traseul dynamic, ABT a pus nişte arcuri cu stabilizatoare sport care coboară uşor de tot maşina în configuraţia asta şi fac mai uşor controlul maşinii. Tuner-ul german care lucrează pe Audi, Volkswagen, Seat şi Skoda a pus şi altă evacuare din inox cu o circulaţie mai bună a gazelor de eşapament. În contextual unei degrevări totale de 60 de kg, puterea de 20 de cai în plus trebuie să se simtă. Sunt 630 de cai acum pe descendentul lui Lamborghini, R8 V10 Plus.

Pentru roti poţi allege 19 sau 20 de inci dimensiune. ABT “s-a luat” ;I de interiorul lui Audi R8. Ai piele, carbon, iluminare special la deschiderea uşii şi covoraşe cu logo-ul tuner-ului ca să vadă tot pasagerul că nu e orice R8, ci unul preparat. 

AUDI R8 ABT V10 PLUS (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide