Race Package pentru Skoda Fabia facelift

Skoda Fabia cu Race Package este probabil cel mai puţin sportiv automobil costumat de parcă este gata să mănânce asfaltul. Daciile vechi nu se pun.

Race Package  pentru Skoda Fabia facelift Race Package pentru Skoda Fabia facelift

Printre funcţiile marketingului sunt şi identificarea şi crearea nevoilor, însă Skoda Fabia Race Package nu se încadrează ca produs în nici una dintre ele. Şi întrebarea este cine şi-ar dori un automobil cu un motor de 1.2 litri care dezvoltă 68 CP un Race Package? Oare cei de la Skoda s-au gândit că există cerere pentru un automobil care atinge 100 km/h în senzaţionalul timp de 16,5 secunde dar se prezintă încălţat cu jante pe 17 inchi, evacuare cromată, spoilere sport şi autocolante "de curse" pe capotă şi lateral?

Ca să nu fim foarte acizi vom spune că acest pachet estetic este disponibil şi pe versiunea cu motor 1.2 TSI, care are performanţe mai contemporane, dar departe de straiele pe care le îmbracă. Pentru că da, această personalizare este anunţată doar pentru motorizările mezine. Iar aspectul cu adevărat scandalos este preţul. În Germania unde va fi oferit Race Package, preţurile încep de la 15.600 pentru motorul de 69 CP şi ajung până la 16.180 euro, pentru modelul turbo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.