Rafael Nadal devine membru X-Men într-o reclamă dubioasă la Kia Sorento. VIDEO

Lumea are nevoie de un nou erou, iar Rafael Nadal este, se pare, cea mai bună alegere pentru acest rol (pentru că toată lumea ştie că un campion la tenis e în stare să salveze lumea, nu?). Şi, la fel ca orice supererou, Nadal are nevoie de un vehicul - în acest caz, Kia Sorento. Sună ciudat? Încă n-ai văzut nimic.

Rafael Nadal devine membru X-Men într-o reclamă dubioasă la Kia Sorento. VIDEO Rafael Nadal devine membru X-Men într-o reclamă dubioasă la Kia Sorento. VIDEO

Astăzi a început Australian Open, campionatul de tenis desfăşurat în Melbourne, Australia. Şi pentru că un astfel de eveniment este urmărit de milioane de oameni din lumea întreagă, coreenii de la Kia au vrut să îşi promoveze SUV-ul Sorento într-un nou clip care îl pune în prim-plan pe campionul Rafael Nadal.

Dar nu te gândi că Nadal îşi cară rachetele de tenis în noul Sorento, fiindcă ar fi prea plictisitor. În schimb, se pare că spaniolul e eroul de care are nevoie lumea pentru a fi salvată, iar vehiculul ales este, bineînţeles, un Sorento. A, da, şi există şi câteva referinţe la X-Men. Aruncă o privire peste videoclipul de mai jos şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.