Rafael Nadal este ambasador Kia de 15 ani

Superstar-ul tenisului a devenit ambasador al brandului Kia pentru piaţa din Spania în 2004, la doar 17 ani, la începutul unei cariere care a devenit una dintre cele mai remarcabile din istoria tenisului

Rafael Nadal este ambasador Kia de 15 ani Rafael Nadal este ambasador Kia de 15 ani

Superstar-ul tenisului a devenit ambasador al brandului Kia pentru piaţa din Spania în 2004, la doar 17 ani, la începutul unei cariere care a devenit una dintre cele mai remarcabile din istoria tenisului. Parteneriatul a fost consolidat în 2006, când jucătorul spaniol a fost numit ambasador global al mărcii Kia.

Nadal a fost prezent de-a lungul anilor într-o serie de campanii de promovare Kia şi s-a dovedit a fi mereu un campion incontestabil pentru marcă.

În aceeaşi perioadă, Nadal şi-a stabilit reputaţia de cel mai de succes jucător de tenis spaniol din istorie - şi unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile. În 2019, Nadal a câştigat cel de-al doisprezecelea titlu la Openul Francez - şi al optsprezecelea trofeu de Grand Slam. A câştigat mai multe meciuri pe zgură decât orice alt jucător. Pe perioada colaborării cu ‘Rafa’, Kia Motors a participat în mod activ în cadrul Fundaţiei Rafa Nadal încă  de la naşterea sa şi a sprijinit Academia Rafa Nadal şi turneul de tenis pentru tineri.

Rafa Nadal este o personalitate de top între numeroasele colaborări puternice pe care Kia le-a cultivat de-a lungul anilor cu sportivi şi organizaţii sportive remarcabile. Kia este de asemenea, sponsorului turneului de tenis Australian Open, dar şi al UEFA Europa League.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.