Rafael Nadal este ambasador Kia de 15 ani

Rafael Nadal este ambasador Kia de 15 ani

Autor: ProMotor acum 5 luni Știri

Superstar-ul tenisului a devenit ambasador al brandului Kia pentru piaţa din Spania în 2004, la doar 17 ani, la începutul unei cariere care a devenit una dintre cele mai remarcabile din istoria tenisului. Parteneriatul a fost consolidat în 2006, când jucătorul spaniol a fost numit ambasador global al mărcii Kia.

Nadal a fost prezent de-a lungul anilor într-o serie de campanii de promovare Kia şi s-a dovedit a fi mereu un campion incontestabil pentru marcă.

În aceeaşi perioadă, Nadal şi-a stabilit reputaţia de cel mai de succes jucător de tenis spaniol din istorie – şi unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile. În 2019, Nadal a câştigat cel de-al doisprezecelea titlu la Openul Francez – şi al optsprezecelea trofeu de Grand Slam. A câştigat mai multe meciuri pe zgură decât orice alt jucător. Pe perioada colaborării cu ‘Rafa’, Kia Motors a participat în mod activ în cadrul Fundaţiei Rafa Nadal încă  de la naşterea sa şi a sprijinit Academia Rafa Nadal şi turneul de tenis pentru tineri.

Rafa Nadal este o personalitate de top între numeroasele colaborări puternice pe care Kia le-a cultivat de-a lungul anilor cu sportivi şi organizaţii sportive remarcabile. Kia este de asemenea, sponsorului turneului de tenis Australian Open, dar şi al UEFA Europa League.

 Comentarii
Inchide