Raliul maşinilor roz - a ajuns deja la a patra ediţie!

În general, foarte puţină lume apreciază maşinile roz, care sunt considerate maşini pentru Barbie fandosite. Iată, însă, că în Marea Britanie există un club serios de fani ai maşinilor roz, care fac anual chiar şi un raliu! Penibil sau extravagant?

Unii văd viaţa în roz chiar şi dacă e vorba să fie la volan - de aceea îşi şi vopsesc maşinile în culoarea roz, care îi scoate în evidenţă, nu neapărat într-un mod pozitiv. În Marea Britanie se ţine chiar şi un raliu dedicat maşinilor roz, Pink Car Rally, care în 2011 a ajuns la cea de-a patra ediţie. Urmăriţi mai jos imaginile şi spuneţi-ne părerea voastră despre raliul maşinilor roz:

Pink Rally Car - raliul masinilor roz. Exista si asa ceva! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.