Raliul Sibiului, acum şi sub forma unui film de acţiune

Dacă v-a plăcut Raliul Sibiului, fie că aţi luat parte la acţiunea de pe probe sau aţi urmărit evoluţiile piloţilor la televizor, aveţi şansa să retrăiţi o parte din senzaţii prin intermediul unui film de acţiune.

Raliul Sibiului, acum şi sub forma unui film de acţiune Raliul Sibiului, acum şi sub forma unui film de acţiune

Filmul Raliul Sibiului va rula la Grand Cinema Digiplex Băneasa pe data de 26 august 2013, începând cu ora 20:00 şi se vrea a fi cel mai spectaculos film de acţiune din această vară.

Nu mai puţin de 65 de echipaje s-au luptat pentru glorie pe cele mai dificile probe speciale din România în Raliul Sibiului, etapa a şaptea din Campionatul European de Raliuri şi etapa a cincea din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Pe cei prezenţi îi mai aşteaptă şi o sesiune de autografe cu piloţii români care au luat startul în Raliul Sibiului, de la ora 19:30.

Produs de Eurosport Events, filmul surprinde acţiunea şi tensiunea la cote maxime de pe durata unei competiţii extrem de strânse, decise abia după parcurgerea ultimei superspeciale. În distribuţie, regăsim nume precum Jan Kopecky, Francois Delecour, Bryan Bouffier, Toshi Arai sau Marco Tempestini, dar şi reprezentaţi români ai motorsportului ca Vali Porcişteanu, Edwin Keleti, Dan Gîrtofan, Sebastian Barbu şi Bogdan Marişca.

De regie s-a ocupat Sorin Itu, iar preţul unui bilet este de 15 RON, acesta putând fi rezervat aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.